%D
dni
%H
ur
%M
min
%S
sek

Časovnica zapor in prehodi

Promet v Ljubljani

Promet v Ljubljani v nedeljo, 22.oktobra

Zaradi VW 27. Ljubljanskega maratona bo v nedeljo, 22. oktobra v Ljubljani zaprtih več cest. Z izjemo ožjega središča mesta, se bodo ceste zapirale in odpirale postopoma od 8.00 dalje. Od 15.00 dalje zapor zaradi maratona ne bo več.

Prehodi čez progo bodo možni na označenih mestih, varnostniki bodo omogočali varen prehod tako pešcem kot voznikom. Potrebno bo počakati samo na prehod večje množice tekačev, a ne več kot 20 minut.

Pomagate si lahko s prikazom trase na www.promet.si, kjer so označene točke prehoda preko trase, s klikom na dele trase pa se prikaže tudi predviden čas zapore.

Uporabnike aplikacije Promet +, bo pri načrtovanju poti po Ljubljani usmerila tako, da se bodo izognili trasi.

Proga, prehodi in urniki zapor so objavljeni tudi na naši strani Info za tekače.

V nedeljo bo mestni potniški promet brezplačen. Avtobusi bodo bodo vozili po spremenjenih progah. Spremenjene sheme so objavljene na spletni strani Ljubljanskega potniškega prometa www.lpp.si. Brezplačno bo parkiranje na vseh parkiriščih P+R, od koder bodo vozili tudi avtobusi.

Pomoč z informacijami o spremenjenih progah in urnikih bodo nudili v klicnem centru na 01 582 25 82.

Informacije o tem lahko najdete tudi na spletni strani MOL.

Zapore cest tudi na Promet.si in app Promet+

Trasa maratona bo ves čas od srede do nedelje popoldne objavljena tudi na zemljevidu na spletni strani Prometnoinformacijskega centra DARS www.promet.si. Prav tako bo trasa vidna na aplikaciji Promet+.

Na grafiki bodo vidne tudi točke za prehode. S klikom na posamezen odsek trase bo lahko uporabnik dobil informacijo o predvidenem časovnem terminu zapore odseka.

Če boste ta dan potovali po Ljubljani, priporočamo uporabo te aplikacije, saj se bo izognila trasi maratona in vas peljala tam, kjer bodo ceste odprte.

Izberite termin

Izberite traso