%D
dni
%H
ur
%M
min
%S
sek

novice

10 evrov nižja startnina samo do konca junija!

19. 6. 2024

Še nikoli v zgodovini ni bilo sredi junija že več kot 6.000 tekačev prijavljenih na Ljubljanski maraton. To je napoved super udeležbe in vzpodbuda vsem ostalim, da se nam pridružite. Veliki maratonski družini pozdravljamo podjetje Heineken, ki bo poskrbelo za osvežitev v cilju. Še več, veselje se zgodi šele, ko ga delimo z drugimi in z vami delimo vročo novico - sponzorji so vam omogočili 10 EUR nižjo ceno startnine za naslednjih 1000 prijavljenih oziroma največ do konca junija. Uradna cena startnine za 21 in 42 km znaša 65 EUR, v poletni akciji pa samo 55 EUR. Pri prijavi uporabite promocijsko kodo:

»HEINEKEN00« za 10 EUR nižjo ceno startnine na Heineken 0.0 maraton

»GENERALI« za 10 EUR nižjo ceno startnine na Polmaraton Generali ZAME

Startnina za Garmin 10 km je do 23. septembra 45 EUR. 

Vsak udeleženec v startnem paketu dobi kakovostno športno torbo, čudovito zmajevo medaljo, izjemno navijaško atmosfero na startu, udeležbo na teku z Zlatim znakom visokim standardom kakovosti organizacije velikih prireditev.

Skupaj s sponzorji bogatimo doživetje Ljubljanskega maratona in tako imamo za vas brezplačno zavarovanje na dan prireditve skupaj z Generali zavarovalnico, v cilju vas bo čakala osvežitev Heineken 0.0, z Garminom pa ustvarjamo tekaška doživetja preko leta, da ohranjamo motivacijo na visokem nivoju. Tokrat vam sponzorji zagotavljajo tudi 10 EUR nižjo ceno startnine za naslednjih 1.000 prijavljenih oz. do konca junija.

V tem trenutku je že več kot 2.000 tekačev prijavljenih na Heineken 0.0 maraton, več kot 3.000 tekačev na Polmaraton Generali ZAME in več kot 1.400 tekačev na Garmin 10 km. Med vsemi prijavljenimi je več kot 2.000 tekačev iz tujine, največ iz Hrvaške, Srbije, Avstrije, Združenega kraljestva in Italije.

Poletje je prišlo v najboljši obliki. Odločite se za izziv in druženje s prijatelje, prijavite se še danes in pred počitnicami napovejte svoje aktivno poletje.