%D
dni
%H
ur
%M
min
%S
sek

novice

Cloudmonster ponuja oblazinjenje na ravni pošasti!

17. 10. 2023,
SPONZORSKA NOVICA

Za blaženje na višji ravni in občutek teka na Volkswagen Ljubljanskem maratonu so na voljo tekaški copati s tehnologijami, ki delajo tek neustavljiv. Tekaški čevelj Cloudmonster zahvaljujoč višjemu podplatu v zbirki On ponuja več blaženja s tehnologijo CloudTec®, rezultat Helion™ in Speedboard® pa je tekaški copat, ustvarjen za dober občutek pri cestnem teku na dolge in kratke razdalje.

Cloudmonster so idealni za trening hitrosti, dirke, 10K, polmaraton, maraton, tempo tek in dolge intervale.

Boljši so zaradi dodatnih funkcij, kot so mehki pristanki in maksimalen odboj za občutek med tekom. Več CloudTec® kot kdaj koli prej se združuje z eksplozivno Speedboard® in radikalno rocker obliko. rezultat? Velik povratek energije za eksploziven občutek. Pripravite se na vzlet.

Lahka, trpežna, temperaturno odporna in z visoko stopnjo vračanja energije Helion™ superfoam prinaša preprosto oblazinjenje igrivega občutka v tem čevlju. Vstop Cloudmonsterja naredi tek skoraj neustavljiv. Mehka podloga in zgornji del spremenita reciklirane materiale v udobje naslednje generacije, da ste pripravljeni na divji tek.

#Cloudmonster #DreamOn #RunTogether