%D
dni
%H
ur
%M
min
%S
sek

novice

Dobrodošli v M Soseski …

1. 4. 2020,
SPONZORSKA NOVICA

...v naši novi virtualni soseski, kjer smo si sosedje tudi, ko nismo skupaj.  Z vsebinami, ki nam pomagajo organizirati čas in dnevne aktivnosti. Udobno se namestite, vstopite in se razglejte naokrog.

Vsak dan je čas za vadbo! Od ponedeljka do petka ob 18. uri vadimo z ekipo Priprave v živo, sobotni dopoldnevi so rezervirani za naše malčke in čas z družino. Tukaj se družimo z Urbanom, nedelje pa smo rezervirali za vadbo in nasvete za zdravo življenje z Dr. Feelgoodom. Znamo si vzeti tudi čas zase ter prisluhniti svojemu telesu z meditacijo, jogo in pozitivnimi mislimi.

 V ulici kuharskih nasvetov Sašo Šketa in Midva kuhava sestavljajo tedenske jedilnike in nakupovalne sezname kot pomoč pri organizaciji domačega tedenskega jedilnika in nakupa tedenske zaloge živil. Dnevno bomo delili preproste recepte, v Iznajdljivi kuhinji pa nasvete za učinkovito porabo sestavin.

V ulici iger in zabave čas preživljamo s skupnimi močmi, z družabnimi igrami v novih, digitalnih dimenzijah, in si izmenjujemo starševske nasvete. Ob torkih  skupaj izdelujemo domače družabne igre, ob sredah pa nudimo namige, kako si popestriti naša sodobna druženja.

V M Soseski cenimo tudi modrost starejših in delimo odgovore na življenjska vprašanja iz prve roke. Od naših babic za milenijce in obratno..

Ob koncih tedna je čas za kulturo.  Preko Youtuba si lahko v živo ogledamo premierno gledališko predstavo, ki jo za sosede pripravi briljantna zasedba SNG Drama Ljubljana. Za mlajše ob sobotah preko Facebook kanala delimo čudovite predstave v izvedbi Mini Teatra.

Pester spored vsebin, ki bodo vsak dan dosegle vaše domove, je na voljo na našem spletnem mestu https://www.mercator.si/aktualno-pri-sosedu/m-soseska/, Youtube kanalu, Instagramu ali Facebook-u.

V M soseski ni nikoli dolgčas. V M soseski smo doma.