%D
dni
%H
ur
%M
min
%S
sek

novice

Duracell nagradna igra za Garmin ure

5. 9. 2023,
SPONZORSKA NOVICA

Duracell nadaljuje dolgoletno tradicijo partnerstva s Volkswagen Ljubljanskim maratonom saj je vzdržljivost najmočnejša komponenta maratona, kot Duracell baterije. Duracell te bo vzpodbujal na poti do tvoje velike zmage.

Teci hitreje, močneje, bolj pametno – baterije Duracell poganjajo tvojo strast in te korak za korakom popeljejo do vrhunskih zmag. Sodeluj v novi nagradni igri Duracell in osvoji čudovite tekaške nagrade.

Nikoli ni prepozno, da se spraviš v gibanje. Ne pozabi, vsak korak šteje. Pridno jih nabiraj in zdrži dlje. Ni pomembno ali uživaš v prvih tekaških podvigih ali že stremiš proti ciljni črti na Volkswagen Ljubljanskem maratonu. Duracell podpira vsak tekaški korak in te motivira, da presežeš svoje zmage.

Duracell Optimum – optimalna baterija

Baterije Duracell Optimum z novo turbinsko tehnologijo zagotavljajo dodaten sunek moči in tudi do 30x daljšo življenjsko dobo vsake baterije. Preizkusi novo revolucionarno moč na svojih najljubših napravah in pozabi na goro porabljenih baterij. Ena sama baterija Duracell Optimum namreč zdrži toliko kot 10 navadnih cinkovo-ogljikovih baterij!

Kako do nagrade?

Poženi se v nove zmage z baterijami Duracell. Ob nakupu katerih koli baterij Duracell shrani račun nakupa in izpolni obrazec nagradne igre. Sodeluješ lahko z vsakim računom nakupa, opravljenega od 14. 8. do 22. 10. 2023.

3 x Garmin Forerunner 265

20 x Darilna kartica Hervis v vrednosti 40 eur

Povezava do nagradne igre: https://osvoji-nagrado.si/igra/vsak-korak-steje/