%D
dni
%H
ur
%M
min
%S
sek

novice

Garmin Forerunner 265 uradna ura Volkswagen Ljubljanskega maratona

23. 8. 2023,
SPONZORSKA NOVICA

Garmin Forerunner 265, lahka, svetla in ustvarjena za vse razdalje. Pripravite se na naslednje tekmovanje v teku na 10 km ali polmaraton in načrtujte strategijo nastopa na maratonu s pripomočkom za tekmovanja, osebno prilagojenimi dnevnimi predlogi za vadbo, rezultatom pripravljenosti na vadbo, naprednimi parametri vadbe in s pogledom v regeneracijo ter številnimi drugimi pripomočki. S Forerunner 265 lahko predvidite čas za dokončanje razdalje na podlagi podatkov o progi, vremenu in zmogljivosti.

Napredna pametna GPS tekaška ura v dveh velikostih, za široka in ozka zapestja omogoča, da bo vsak pogled na uro blestel na barvnem amoled zaslonu na dotik.

Prejemajte preglede spanja in obete za vadbo že takoj, ko se zbudite – skupaj s stanjem spremenljivosti srčnega utripa in vremenom. Baterija zagotavlja do 13 dni napajanja v načinu pametne ure.

Tek lahko prestavite v višjo stopnjo užitka z glasbo na zapestju.

Ta pametna ura meri pomembne parametre teka, kot so kadenca, dolžina koraka, čas stika s tlemi, prav tako stalno meri vaš srčni utrip na zapestju s čimer vam pomaga meriti stopnjo napora med dejavnostmi.

Dosezite poglobljeno razumevanje svojega splošnega zdravja, uspešnosti regeneracije in vadbe s pomočjo spremenljivosti srčnega utripa med spanjem. Oglejte si trenutno raven telesne pripravljenosti in spremljajte napredek, ko boste sledili svojim ciljem. Ugotovite ali imate miren, uravnotežen ali stresen dan.

V uro Forerunner 265 so predhodno naložene brezplačne vadbe, kot so HIIT, vadba za moč, kardio joga in pilates. Brez težav se odpravite na izlet brez gotovine ali kartice, z Garmin Pay je plačevanje enostavno, varno in hitro. Prijatelji in družinski člani lahko spremljajo vašo lokacijo v realnem času in si ogledajo vnaprej načrtovane proge.

Več informacij na www.garmin.com.