%D
dni
%H
ur
%M
min
%S
sek

novice

Gremo v Ljubljano - Lipica

22. 8. 2023

V soboto, 9. septembra vas lepo vabimo na brezplačni skupinski tek pod okriljem Volkswagen Ljubljanskega maratona. Povezujemo tekače v zgodbo »Gremo v Ljubljano«. Vsak tekač dobi spominsko majčko. Vsak udeleženec tega dogodka pa bo na Volkswagen Ljubljanskem maratonu prejel startno številko s svojim priimkom.

Dobimo se ob 9. uri zjutraj pred vhodom v Kobilarno Lipica. Skupaj bomo v lahkotnem koraku pretekli približno 6 in 12 kilometrov.

Tekli bomo v skupinah:

6 km v tempu 6.30 – 7.00 min/km,

12 km v tempu 5.45 - 6.00 min/km.

Ob 9. uri začnemo z "dobro jutro" in skupinsko fotografijo. Za tem sledi atraktivno ogrevanje ob glasbi. Juhu. Nato odidemo na tek po tekaški stezi Generali ZAME.

Brezplačni skupinski teki so dogodki, ko Volkswagen Ljubljanski maraton pride do tekačev, jih združuje že mesece pred štartom in širi dobro energijo. Toplo vabljeni vsi ljubitelji teka. 

Zaradi lažje organizacije dogodka je prijava na dogodek obvezna.  

PRESENEČENJE

Vsak tekač dobi spominsko majčko, rutko Generali ZAME in cenejšo vstopnico za dogodek Dan Kobilarne Lipica. Za cenejšo vstopnico se včlanite v Program prednosti Generali ZAME in prevzemite kupon. Članstvo je brezplačno.

Cilj vsakega tekača je oktobrski maraton v Ljubljani. Tudi letos ni nič drugače. Ampak da vam bo lažje začutiti vse občutke nekaj tednov prej, bo Volkswagen Ljubljanski maraton prišel bo v vaše kraje, kjer bo združeval, navduševal in širil tekaško energijo.

Povabite svoje tekaške prijatelje in se skupaj podajmo v cilj.