%D
dni
%H
ur
%M
min
%S
sek

novice

Gremo v Ljubljano na Rožnati skupinski tek

10. 10. 2022

V soboto, 15. oktobra organiziramo brezplačni Rožnati skupinski tek, kjer bomo družno pretekli 10 km po uradni trasi Garmin 10 km Volkswagen Ljubljanskega maratona.

Dobimo se ob 10. uri pred Dramo.

Prosimo vas, da predhodno vsi oddate prijavo na Rožnati maraton. Zelo je zaželeno, da vsi tečemo v rožnati majčki in Ljubljanske ulice preplavimo z rožnato energijo.

Zaradi lažje organizacije je prijava na Rožnati skupinski tek obvezna.

Prijava na Rožnati skupinski tek >> 

Povabite svoje tekaške prijatelje, ne bo jim žal.

Združenje Europa Donna Slovenija je slovensko združenje za boj proti raku dojk, ki združuje skoraj 3.000 članic in članov in povezuje zdrave ženske, bolnice z rakom dojk ali rakom rodil, posameznike in strokovne institucije v Slovenije, ki delujejo na področju raka dojk in rakov rodil.

Bodi in ostani zdrava! Številne raziskave kažejo povezavo med zdravim načinom življenja in manjšim tveganjem za razvoj raka dojk. Po podatkih svetovne zdravstvene organizacije bi lahko z zdravim načinom življenja preprečili 30 – 50 odstotkov primerov vseh rakov. Z redno telesno dejavnostjo, zdravo in uravnoteženo prehrano, vzdrževanjem telesne teže in pozitivno naravnanostjo lahko veliko prispevamo k svojemu zdravju.

Se vidimo.

Ekipa Volkswagen Ljubljanski maraton 2022