%D
dni
%H
ur
%M
min
%S
sek

novice

Jutri odpremo prijave na VW 27. Ljubljanski maraton

13. 3. 2023

Samo še en dan nas loči od odprtja prijav na Volkswagen 27. Ljubljanski maraton, ki bo letos 21. in 22. oktobra 2023. V prvem prijavnem obdobju med 15.3. in 30.6. bodo prijave na 42, 21 in 10 kilometrov najcenejše. Jutri odpremo tudi prijave za najmlajše tekače, starši lahko Lumpije prijavite brezplačno.

Darilo ob prijavi na 42, 21, in 10 km

Vsi prijavljeni tekači boste ob plačani startnini prejeli tudi darilo - odličen športni nahrbtnik. Kot običajno, ga boste prevzeli skupaj s startno številko na sejmu Tečem, še pred dogodkom.

Novosti

Med letošnjimi novosti VW Ljubljanskega maratona je tudi novo mesto starta. Tega bomo preselili na Trg Ajdovščina in s tem zagotovili tudi lažji dostop do startnih prekatov. Zato so nekoliko spremenjene tudi proge. Na spletni strani smo za vas pripravili tudi novo rubriko Tekaški center, kjer boste lahko bogatili svoje tekaško znanje in poskrbeli za dodatno motivacijo. V sodelovanju z izkušenimi avtorji za vas pripravljamo vsebine, ki vam bodo v pomoč tudi pri pripravi na maraton.

Tudi letos bomo organizirali srečanja Gremo v Ljubljano po različnih krajih po Sloveniji. Prva taka priložnost, kjer nas lahko spoznate tudi v živo, bo na Malem kraškem maratonu v nedeljo, 26. marca v Sežani. Informacije o tem, kje nas lahko najdete, bomo sproti objavljali med novicami. Če se boste prijavili na naš novičnik, pa bodo vabila na dogodke prišla neposredno v vaš poštni predal.

Seveda pa smo za kakršna koli vprašanja in pojasnila vselej na voljo tudi po e-pošti [email protected].