%D
dni
%H
ur
%M
min
%S
sek

novice

Kaj čaka tekače na okrepčevalnih postajah?

14. 10. 2024,
SPONZORSKA NOVICA

Tekačice in tekači se boste lahko okrepčali na okrepčevalnih postajah NLB Ljubljanskega maratona. Poleg vode in sadja, vas bodo čakali še Crown izotonični napitek in Crown energijski gel.

Crown izotonični napitek z okusom pomaranče ali limone vas čaka na 5 km, 10 km, 15 km, 20 km, 25 km, 30 km, 35 km in na 40 km.

Crown energijski gel z okusom pomaranče vam bo na voljo na okrepčevalnih postajah na 10 km, 20 km, 25 km, 30 km, 35 km in 40 km.

Izotonični napitek zagotovo spada med pomembnejše športne dodatke tekača na dolge proge. Samo voda je za tekača premalo in dokazano je, da nadomeščanje tekočine skupaj z ogljikovimi hidrati in elektroliti (mineralnimi solmi) med vadbo lahko prepreči dehidracijo in s tem odloži utrujenost, kar pomeni izboljšano zmogljivost.

Crown Sport Nutrition Isodrink & Energy je športni napitek v prahu najvišje kakovosti in vrhunske sestave, ki zagotavlja vse potrebne sestavine ne le za vzdrževanje, ampak tudi za izboljšanje učinkovitosti na vaših treningih in tekmovanjih. Vsebuje idealno matrico treh virov ogljikovih hidratov, dekstroze, maltodekstrina in fruktoze, v razmerju 2:1:1. Vsebuje tudi minerale, bolj znane kot elektroliti ali soli, ki poleg že omenjenih koristi izboljšajo tudi antidiuretični učinek, zato se skozi ledvice izloči manj tekočine in posledično se izboljša hidracija.

Crown Energy Gel je energijski gel najvišje kakovosti z vrhunsko sestavo, ki zagotavlja vse potrebne sestavine za izboljšanje učinkovitosti na treningih in tekmovanjih. Vsebuje dva vira ogljikovih hidratov, dekstrozo (v obliki glukoznega sirupa) in saharozo, ki zagotavlja tri vrste ogljikovih hidratov, saj je saharoza vir glukoze in fruktoze. Ti so potrebni, ker vnos ogljikovih hidratov med športno vadbo izboljša učinkovitost.

Uporabite kodo VITALGO30 za 30 % popust pri nakupu vseh izdelkov v www.vitalgo.si. Koda velja do konca novembra 2024.