%D
dni
%H
ur
%M
min
%S
sek

novice

Kako se prijaviti na Volkswagen 27. Ljubljanski maraton

19. 6. 2023

Prijava za maraton, polmaraton Generali ZAME in Garmin 10 km je možna samo preko spletnega obrazca. Izpolnite ga lahko preko osebnega računalnika ali mobilnega telefona, prijavite pa se lahko kot posameznik ali skupina.

PRIJAVA V SISTEM

Prijavni postopek se začne s klikom na PRIJAVA na osnovni strani VW Ljubljanskega maratona. Odprla se vam bo prijavna stran z osnovnimi podatki o aktualnih cenah prijavnine. Na desni strani sta gumba za prijavo posameznika ali skupine. S klikom izberete enega izmed njiju in se prijavite v sistem oziroma se registrirate, če svojega računa še niste ustvarili.

IZBIRA PRIJAVNINE

Po registraciji vam sistem ponudi možnost izbire običajne prijave ali prijave z zavarovanjem z možnostjo koriščenja prenosa prijave v leto 2024. Izberite ustrezno in s klikom na NADALJUJ nadaljujete s prijavo.

PODATKI O PRIJAVI

Odprl se vam bo obrazec za vpis osebnih podatkov, podatkov o izbrani razdalji ter še nekaj kratkih vprašanj, povezanih z dogodkom. Pozor: nekatera polja so obvezna! S klikom na NADALJUJ nadaljujete prijavo.

IZBIRA PLAČILA

Po vstopu na 4. korak prijavnice se vam bodo prikazale možnosti za način plačila: položnica (UPN nalog), paypal plačilo ali pa bančna, debetna ali kreditna kartica. S klikom izberite najprimernejše.

Pozor! Tisti, ki želite prejeti račun na pravno osebo bodite na tem mestu pozorni na gumb PRI NAKUPU ŽELIM PREJETI RAČUN NA PRAVNO OSEBO, ki se nahaja pod možnostmi plačilnih sredstev. S klikom nanj se vam odpre obrazec, v katerega vpišete osnovne podatke pravne osebe. Velja za plačila z UPN nalogom in omogoča izdelavo predračuna.

Na koncu kliknete na NADALJUJ.

PREGLED PRIJAVE

V tem koraku vam sistem ponudi seštevek vaše prijave in njeno vrednost. Pod seštevkom imate možnost vpisa morebitne promocijske kode za popust pri prijavnini. Označite še strinjanje s pogoji sodelovanja in poslovanja ter na koncu obvezno kliknite na POTRDI IN PLAČAJ (brez tega klika prijava še ni zaključena!).

PLAČILO

Po kliku na POTRDI IN PLAČAJ na vpisano e-pošto prejmete potrdilo o prijavi. Če ste se pri vpisovanju e-pošte zmotili ali jo napisali narobe, jo lahko popravite v svojem profilu.

POTRDILO

Po plačilu prejmete račun in potrdilo, s katerim boste na sejmu Tečem (med 19. in 22. oktobrom 2023) prevzeli startno številko in nahrbtnik.

Vse podatke lahko pregledujete, določene tudi urejate in si natisnete potrdilo ali račun s klikom na gumb Moj račun.

SKUPINSKA PRIJAVA

Postopek za prijavo skupine je zelo podoben opisanemu zgoraj. Razlika je le v sistemu zbiranja podatkov o članih skupine, kjer vpišete prvega in s klikom na DODAJ NOVEGA ČLANA nadaljujete postopek do zadnjega. V sistem boste člane vpisali le tokrat. Sistem se bo njihove podatke zapomnil, vi pa boste v primeru ponovne prijave prihodnje leto, le prenesli podatke (ne prepisovali) v novo prijavnico.

Pomembno je še, da po ustvarjenem profilu skupine (društva, kluba, podjetja…), uporabniško ime in geslo lahko delite s člani in ti v sistem vpišejo vsak svoje podatke. Ko so vpisani vsi, skupino zaprete in oddate prijavo. Novih članov v zaprto skupino ne morete dodajati. Zanje ustvarite novo skupino.

Upamo, da smo s tem olajšali prijavo na VW 27. Ljubljanski maraton. V primeru kakršnih koli težav ali dodatnih pojasnil pa smo na voljo po e-pošti [email protected].