%D
dni
%H
ur
%M
min
%S
sek

novice

Najbolj vsestranski trail čevlji – na Cloudultra 2!

27. 10. 2023,
SPONZORSKA NOVICA

Po končanem maratonu ni lepšega kot trail tek in uživanje v lepotah narave. Za udobje pri trail teku so na voljo kakovostni trail čevlji, katerih glavne značilnosti so udobje, hitrost in popoln oprijem. Naj vam predstavimo Cloudultra 2 – drugo generacijo On-ovih najbolj vsestranskih trail čevljev, ki vam nudijo vedno več. Čevelj Cloudultra 2 ima Speedboard® za več moči, Helion™ superfoam za več udobja in Missiongrip™ za boljši oprijem.

Cloudultra 2 je idealen za Ultrarunning, Trail tek in Trail racing.

Boljši so zaradi dodatnih novih oblikovalskih funkcij, kot sta posodobljena oblika in zmanjšan odmik pete, ki vam omogoča bolj gladko in udobnejšo vožnjo. Pletena nogavica za lažji korak in večjo zračnost prav tako preprečuje umazanijo. Preoblikovan zunanji podplat zahvaljujoč Missiongrip™ zagotavlja 50 % boljši stik s tlemi in resen oprijem. Pripravljeni za doseganje nove hitrosti na poti, ki jo potrebujete. Speedboard iz najlona za hitrost in zaščito na poti, medtem ko je vmesni podplat prekrit s udobno super peno Helion™. Ojačane plošče na sredini stopala zagotavljajo podporo tudi na najbolj ohlapnih poteh.

Trajnost je na prvem mestu za On in to je razlog, zakaj je izdelan dvoslojni mrežasti zgornji del narejen iz 100 % recikliranega poliestra, skupna vsebnost recikliranega čevlja pa je 25 %, z deležem 93 % recikliranega poliestra.