novice

Osvoji ljubljanske ulice z maratonsko kolekcijo LELOSI

1. 10. 2024,
SPONZORSKA NOVICA

Letošnji NLB 28. Ljubljanski maraton bo tekače navdušil s posebno maratonsko kolekcijo LELOSI, ki ni le funkcionalna, temveč tudi estetsko dovršena. Ustvarjena je z mislijo na tiste, ki iščejo vrhunsko opremo za svoje športne dosežke. V središču kolekcije je uradna tekaška majica, ki združuje lahkotnost in svežino, vendar pa kolekcija ponuja še več – od izjemno mehkih pajkic, udobne jope z zadrgo in kapuco, do grelnih rokavov, idealnih za hladnejše tekaške dni.

Osrednji izdelek kolekcije je uradna tekaška majica NLB Ljubljanskega maratona, oblikovana v mint barvi, ki izraža občutek lahkotnosti in osvežujoče energije. Na voljo je v dveh različicah – ena s prepoznavnim logotipom maratona (ta je del startnega paketa) in druga brez njega, vendar obe verziji ohranjata simbola dveh tekačev, ki poosebljata skupinski duh in tradicijo največjega tekaškega dogodka v Sloveniji. Majica ni le na pogled privlačna, ampak tudi izjemno funkcionalna – izdelana iz lahkega, zračnega in hitro sušečega materiala, ki zagotavlja, da boš ostal/-a suh/-a in ti bo udobno tudi med najintenzivnejšimi treningi.

A to ni le navadna majica – to je majica LELOSI, plod slovenskega podjetja UVECTO, ki je sinonim za udobje, eleganco in inovativnost. Z njo ne dobiš le izdelek tekaške opreme, ampak tudi del slovenske podjetniške zgodbe o uspehu. Majica bo v startnem paketu na voljo vsem tekačem, ki so že ali še bodo označili, da si jo želijo nadeti na maratonu – pravo darilo, ki ga boš z veseljem nosil/-a še dolgo po prečkanju ciljne črte.

Poleg majice maratonska kolekcija LELOSI prinaša še nekaj nepogrešljivih oblačil, ki bodo del tvoje naslednje tekaške preizkušnje. Odkrij nebeško mehke pajkice Ljubljana, ki so kot ustvarjene za tek po mestnih ulicah ali druge aktivnosti, ki ti zapolnjujejo dan, ter jopo z zadrgo in kapuco, ki te bo spremljala v hladnejših dneh. Za dodatno zaščito pred neprijetnim vremenom so tukaj še grelni rokavi, ki bodo dopolnili tvoj tekaški komplet. Vsa oblačila so zasnovana iz izjemno mehkih in vzdržljivih materialov, ki navdušijo z udobjem in omogočajo popolno svobodo gibanja – kot druga koža.

Če želiš izkusiti vrhunsko udobje in stil, boš svojo tekaško majico lahko prevzel/-a na sejmu Tečem v Areni Stožice, in sicer med 17. in 20. oktobrom 2024, kjer bo s svojo prodajno stojnico prisoten tudi LELOSI. Če pa želiš že pred pokom pištole na štartni liniji svojo tekaško kolekcijo dopolniti še z drugimi kosi, lahko preostanek maratonske kolekcije najdeš v spletni trgovini lelosi.si ali v trgovini LELOSI, v BTC Cityju Ljubljana, v pritličju dvorane A.

Pridruži se tisočim tekačem in letos osvoji Ljubljano v mint barvi, ki izraža tvojo neustavljivost in moč!