novice

OTP banka. Tukaj smo.

14. 10. 2024,
SPONZORSKA NOVICA

OTP banka teče novim izzivom naproti, kondicijo pa si nabira na vseh koncih Slovenije. Spremlja jo več kot 900 bančnih točk po vsej Sloveniji, odlični bančni produkti in storitve ter najboljša spletna in mobilna banka*. Kot del mednarodne Skupine OTP smo pripravljeni na vse izzive in nove zmage.

Tukaj smo za vse. Za Gorenjsko. Osrednjo Slovenijo. Štajersko. Primorsko. Dolenjsko. Savinjsko. Pomurje. Koroško. Tukaj smo. Za prebivalce iz vseh koncev Slovenije. Za vas.

Za prve račune in kompletne pakete. Za Kredit Naprej in uresničevanje šampionskih idej. Za vrhunsko ponudbo varčevanj in naložb. Za Stanovanjski kredit in ustvarjanje vašega kraljestva. Tukaj smo s poslovnim Paketom Smart Business. Prijaznimi bančniki in vrhunskimi storitvami. Za vas vse.

Pridružite se nam na naši skupni poti

Še niste naša stranka? Tukaj smo. Za vas. Pridružite se najdostopnejši banki digitalno, v poslovalnici, preko kontaktnega centra ali na pošti.

OTP banka. Tukaj smo.

*Na podlagi neodvisne raziskave E-laborat, v kateri so sodelovale spletne in mobilne banke vseh slovenskih bank in 4 fintech ponudniki. November 2023.