%D
dni
%H
ur
%M
min
%S
sek

novice

Pernaton že 10 let uradni regeneracijski gel Ljubljanskega maratona

10. 7. 2024,
SPONZORSKA NOVICA

Regeneracija je del procesa treniranja za določen cilj. Ravno tako kot intervalni trening daje hitrost, tako daje regeneracija priložnost za zdravo telo in napredek. Organizem se mora po vadbi ali tekmovanju spočiti, sprostiti in obnoviti, sicer se poveča nevarnost poškodb.

K učinkovitejši regeneraciji prispeva tudi masaža ali samomasaža. Njen namen je izboljšati prekrvavitev in sprostitev mišic in tkiv. Pokrovitelj Ljubljanskega maratona Pernaton priporoča uporabo masažnega Pernaton gela, ki deluje kot blag in neškodljiv gel z lokalnim učinkom na mišico. Ima pa tudi zelo močan poživljajoč in osvežujoč učinek. Občutek, da vas hladi na vsakem koraku tekaške proge je neprecenljiv.

Pernaton gel bomo uporabljali tudi na letošnjem dogodku, za vas pa bomo ob progi zagotovili tudi hitro masažo nog. Naši Pernaton maserji vas bodo čakali na 17. kilometru in na 38. kilometru. To bo Regeneracijska točka Pernaton. Sproščujoča masaža vam bo dala novega zagona, da bo letelo do cilja.

Na Regeneracijski točki Pernaton se samo ustavite in si privoščite hlajenje, nato pa boste občutili toplino, ki vam bo dajala prijeten občutek z intenzivno prekrvavitvijo kože. Tak občutek vas bo spremljal v veličastni cilj.