novice

Pop-up trgovina LELOSI na sejmu Tečem z ekskluzivnimi sejemskimi ugodnostmi

8. 10. 2024,
SPONZORSKA NOVICA

LELOSI z navdušenjem vabi vse ljubitelje aktivnega življenjskega sloga, da med 17. in 19. oktobrom 2024 obiščete sejem Tečem v Areni Stožice. Naš pop-up bo poln posebnih sejemskih ugodnosti, spoznali pa boste lahko neprekosljivo udobje oblačil, zasnovanih za neomejeno gibanje in edinstven slog.

Kot uradni modni opremljevalec NLB Ljubljanskega maratona smo v čast največje tekaške prireditve v Sloveniji oblikovali omejeno kolekcijo Maraton, ki jo sestavljajo tekaška majica, nebeško mehke pajkice, jopa s kapuco in grelni rokavi – vsi zasnovani tako, da vam pomagajo premagati vsak korak maratona, od prvega kilometra do cilja, hkrati pa so oblačila odlična tudi za vsakodnevne aktivnosti.

Na sejmu si boste lahko ogledali tudi preostale novosti iz jesenske kolekcije LELOSI, vključno z našimi izjemno priljubljenimi pajkicami v različnih krojih, novo kolekcijo MOVE ter hlače Airmesh, ki so idealne za sproščeno preživljanje prostega časa. V pop-up trgovini LELOSI, ki jo boste našli tik pred izdajnim pultom za prevzem štartnih številk, boste odkrili širok izbor oblačil za ženske, moške in otroke, vse zasnovane za aktivno življenje in udobje v vsakem trenutku. Nakupovali boste s kar 30 % popustom.

Ne glede na to, ali se pripravljate na maraton ali iščete popolna oblačila za vsakodnevne aktivnosti zase in svojo družino, bo LELOSI poskrbel, da se boste počutili udobno in samozavestno.