%D
dni
%H
ur
%M
min
%S
sek

novice

Prijave so odprte!

14. 3. 2023

Prijave na Volkswagen 27. Ljubljanski maraton, ki bo letos 21. in 22. oktobra, so odprte. Prijavite se v spletni prijavnici, na voljo pa sta posamična in skupinska prijava. V prvem prijavnem obdobju med 15. marcem in 30. junijem so prijave na maraton, polmaraton in Garmin 10 km najcenejše. Odprte so tudi prijave za najmlajše tekače, starši lahko Lumpije prijavite brezplačno.

Darilo ob prijavi na nedeljske teke

Vsi prijavljeni tekači boste ob plačani startnini prejeli tudi darilo. Športni nahrbtnik boste lahko prevzeli tako kot običajno skupaj s startno številko na sejmu Tečem.

Novosti

Novosti bo več, za začetek pa omenjamo novo startno mesto. Start bomo preselili na Trg Ajdovščina in s tem zagotovili tudi lažji dostop do startnih prekatov. Posledično bosta nekoliko spremenjeni tudi najdaljši progi, trasa Garmin 10 km pa bo čisto nova in še bolj privlačna, saj bosta zadnja dva kilometra speljana skozi stari del mesta.

Na spletni strani smo za vas pripravili tudi novo rubriko Tekaški center, kjer boste lahko bogatili svoje tekaško znanje in poskrbeli za dodatno motivacijo. V sodelovanju z izkušenimi avtorji, bomo pod vodstvom nekdanjega urednika Poleta Primoža Kališnika, za vas pripravljali vsebine, ki vam bodo v pomoč pri pripravi na maraton.

Tudi letos bomo organizirali srečanja Gremo v Ljubljano po različnih krajih po Sloveniji. Prva taka priložnost, kjer nas lahko spoznate tudi v živo, bo na Malem kraškem maratonu, v nedeljo, 26. marca, v Sežani. Informacije o tem, kje nas boste še lahko videli, bomo sproti objavljali med novicami.

Čisto vsega vam seveda še ne moremo izdati, zato nas redno spremljajte še naprej.

Seveda pa smo za kakršna koli vprašanja in pojasnila vselej na voljo tudi na [email protected].