%D
dni
%H
ur
%M
min
%S
sek

novice

S Cloudflow 4 je hitrost zdaj za vsakogar!

11. 10. 2023,
SPONZORSKA NOVICA

Volkswagen Ljubljanski maraton je zdaj veliko lažje premagati s hitrim in energičnim tekaškim copatom. Naj vam predstavimo Cloudflow 4 – On-ov najlažji Cloudflow doslej!

To boste občutili z vsako prihranjeno sekundo. Ali ko se vaša stopala odzovejo na razvit občutek blaženja. Ali v vračanju energije na naslednji ravni hitrega Speedboard®. Lahko bi naštevali, a preprosto povedano, Cloudflow 4 naredi hitrost nepremagljivo.

Cloudflow 4 je idealen za cestne dirke, hitre treninge, 5K, 10K, polmaraton, tempo teke, cestne teke, intervalne treninge in kratke teke.

Boljši so zaradi dodatnih novih oblikovalskih funkcij, kot je premikanje naprej z vračanjem energije na naslednji ravni in razvitim občutkom blaženja, vse to zahvaljujoč superpeni Helion™ in Speedboard®. Izjemno tanek, a zračen zgornji del tekaškega copata On Cloudflow, ustvarjen iz recikliranih materialov, naredi ta tekaški čevelj najlažji do sedaj, kar je razlog, zakaj boste z Cloudflow 4 uživali v ultra lahkem občutku.

Hitrost in energija v tekaških copatih Cloudflow so idealni za vse tekače, ki iščejo hitre tekaške copate, ustvarjene za tek na daljših poteh. Povečano blaženje pogoltne udarce in poveča odzivnost, kar bo zagotovilo dodatno varnost, da boste lahko gladko dosegli svoje cilje.

#FastForEveryone #Cloudflow4 #DreamOn #RunTogether