%D
dni
%H
ur
%M
min
%S
sek

novice

Podarite startnino za Wings for life

20. 12. 2022

Dobrodelni tek Wings For Life World Run, na katerem po celem svetu istočasno tečemo za tiste, ki tega ne morejo, bo naslednje leto obeležil deseto obletnico. Na sporedu bo 7. maja v Ljubljani. Udeležba na njem je lahko tudi odlično in trajnostno naravnano darilo!

Zakaj izbrati ravno tek Wings for Life World Run?

Ve se, da je telesna aktivnost najboljša naložba v zdravje, naravnost odlično pa je, če pri tem lahko narediš še nekaj dobrega za druge. Udeležba na globalnem teku pod okriljem fundacije Wings For Life je ravno to. Poleg tega tek ni naravnan zgolj tekmovalno, slogan “važno je sodelovati” pa pri njem dobi še dodatno težo. Poseben koncept teka omogoča, da se s štartne črte brez zadrege lahko ob tistih, ki ciljajo na dober rezultat, podajo tudi tisti, ki niso vešči tekači, morda raje le hodijo, ali pa so na invalidskih vozičkih, pri tem pa doživetje ni nič manj nepozabno.

Zakaj je bon za tek primerno darilo?

Bon za udeležbo na teku Wings For Life World Run je tako lahko odlično darilo za vsakogar, december pa idealen čas za takšno obdarovanje. Tisti, ki bon za udeležbo na globalnem teku podari, naredi tri dobra dela - nekoga motivira za telesno aktivnost, ob tem posredno pomaga tistim, ki teči ne morejo, namesto v plastiko zavitega darila, ki morda ne bo nikoli zares uporabljeno, pa razveseli s pomenljivim doživetjem.

Kako kupim darilne bone?

Prijave na Wings For Life World Run 2023 se že nabirajo. Darilni bon za udeležbo je mogoče kupiti na uradni strani ljubljanskega teka (Kupite Bon), prav tako je možno plačilo po predračunu. Podatke podjetja pošljite na naslov [email protected].

100 odstotkov izkupička od štartnin gre fundaciji Wings for Life, ki skuša najti zdravilo za poškodbe hrbtenjače.