%D
dni
%H
ur
%M
min
%S
sek

novice

Tecite dlje in dvakrat hitreje s tekaškim copatom On Cloudstratus 3!

4. 10. 2023,
SPONZORSKA NOVICA

Poti prelepe Ljubljane lažje premagujete, če vas na poti spremljajo kakovostni tekaški copati, katerih glavni lastnosti sta udobje in hitrost. Naj vam predstavimo Cloudstratus 3 – evolucijo legendarnih superg Cloudstratus z izboljšano tehnologijo Speedboard®, še mehkejšim blaženjem in novimi, inovativnimi elementi dizajna. Vse to je dopolnjeno z dvojnim oblazinjenjem CloudTec®, ki podvoji udobje, ne da bi vas upočasnilo.

Cloudstratus 3 so idealni za 5 km, 10 km, polmaraton, maraton, regeneracijski tek, cestni tek, intervalno vadbo, kratke teke, dolge teke, ultre in vsakodnevno vadbo.

Boljši so zaradi dodatnih novih oblikovalskih funkcij, kot je dvojni dizajn CloudTec®, ki ima prefinjeno podlago, da se prepreči nabiranje kamenja, ohranja vaša stopala sveža in zmanjšuje videz in trajanje ter bolečine v mišicah. Prepoznavna mehkoba gibov, izboljšano blaženje in Speedboard® vas popeljejo naprej. Gumijasta zmes Grip z izboljšanim oprijemom in vmesni podplat je ustvarjen iz superpene Helion™.

Trajnost je na prvem mestu za On in to je razlog, zakaj je mrežasti osnovni zgornji del izdelan iz 100 % recikliranega poliestra, skupna vsebnost recikliranega čevlja pa je 23 %, z deležem 100 % recikliranega poliestra.

Lahki tekaški copati, ki nudijo več udobja, več kilometrov in več energije = pripravljeni na zmago na Volkswagen Ljubljanskem maratonu!