%D
dni
%H
ur
%M
min
%S
sek

novice

Volkswagen Ljubljanski maraton deli nasvete

7. 9. 2022

V letošnji izvedbi Volkswagen Ljubljanskega maratona želimo tekačem ponuditi čim več brezplačnih vsebin, katere vam bodo v pomoč za vašo prvo razdaljo ali pa že večkratni maraton. V letošnjem pred maratonskem obdobju smo se v sklopu projekta #gremoVljubljano družili po različnih krajih v Sloveniji. Naši trenerji so se osebno srečali z vami, poklepetali in skupaj odtekli po najlepših poteh v vašem kraju.

Zgodbo želimo nadaljevati in vam tedensko ukrasti pet minut časa. Za vas smo pripravili različne, uporabne članke, ki vam bodo kot rekreativnem tekaču v pomoč ali pa le zanimivo branje. Vsi mislim, da vse že vemo ampak če slišimo kaj novega, še bolje kaj uporabnega pa nam bo le prineslo dodatno motivacijo in moč pri naših tekaških podvigih.

Osredotočili se bomo na različne tematike, katere so tekaču vedno v pomoč. Ne glede na to ali se pripravljaš na krajšo razdaljo ali pa boš kraljeval na maratonski razdalji. Vsebine vezane na sam trening, regeneracijo, preventivo pred poškodbami in tudi izkušnje maratoncev. Mešanica vsega, vam bo spodbudila vaše razmišljanje o teku in doživljanje le tega.

Želimo vam prijetno branje in spoznavanje tekaškega sveta.

Tekaški nasveti >>