%D
dni
%H
ur
%M
min
%S
sek

novice

Predmaratonsko dogajanje

12. 9. 2023

Naša promocijska ekipa je že ves čas zelo aktivna na terenu. Minuli konec tedna smo se predstavili na Ljubljanskem festivalu športa v Tivoliju, zelo fino pa se je imela ekipa, ki je z našim diamantnim pokroviteljem zavarovalnico Generali pripravila tekaško predstavitev v Lipici.

Kje vse pa nas boste lahko videli ali boste sodelovali jete in se pogovorili z nami še do maratona?

Za začetek bo to v Arboretumu Volčji Potok, kjer zavarovalnica Generali v soboto, 16. septembra pripravlja DAN MIGANJA ZAME. Istega dne nas boste videli tudi na BLITZ BOVEC MARATONU, kjer boste udeleženci lahko izkoristili promocijsko ceno za prijavo na naš dogodek in morda še brezplačno masažo. V nedeljo, 24. septembra se bomo prikazali na KONJIŠKEM MARATONU, tudi tam pa bo priložnost za nakup ugodnejše startnine in masažo. Pa to še ni vse.

Tudi tekli boste lahko v naši družbi: 30. septembra bomo tekaško druženje, kot predpripravo na VW Ljubljanski maraton pripravili v Grosupljem, 1. oktobra v Kranju, 7. in 14. oktobra pa kar dva v Ljubljani (Garmin in Zlati tek). Podrobnosti seveda sledijo na tej strani in v novičniku, ki ga prijavljeni prejmejo v svoj elektronski predal.