%D
dni
%H
ur
%M
min
%S
sek

Sejem Tečem

Razstavljavci

Apomedica Pharmazeutische Produkte GmbH

www.apomedica.si/nase-blagovne-znamke/dr-bohm

Apomedica je avstrijsko farmacevtsko podjetje, s sedežem v Gradcu na Štajerskem. Od leta 1968 razvija in proizvaja farmacevtske izdelke najvišje kakovosti. Na sejmu Tečem se predstavljamo s proizvodi namenjenim športnikom. Te proizvode odlikujejo edinstvene recepture, ki temeljijo na tradicionalnih spoznanjih in najnovejših raziskavah. Njihovo dobro delovanje potrjuje tudi zadovoljni uporabniki.

ETOAA, d.o.o.

etoaa.com/si

Welcome to ETOAA, where your victories take center stage! We craft not just personalized medal hangers, but a home for every sweat, tear, and triumph. With ETOAA, it's more than organizing - it's about celebrating your journey, one medal at a time. Perfect for athletes, dreamers, and champions in every walk of life. Let's turn your achievements into art!

FATBURN EVENTS

www.fatburn.si

Promocija športnih dogodko

Fresh box, trovina in storitve d.o.o.

www.freshbox.si

Fresh box, priprava svežih sadno in sadno zelenjavnih Smoothijev za lep in zdrav dan.

GARMIN D.O.O.

www.garmin.com/sl-SI

Garmin je vodilno podjetje za razvoj in proizvodnjo GPS pametnih ur, namenjenih beleženju podatkov o športnih aktivnostih ter spremljanju zdravja in počutja. Z naborom od enostavnih do najzmogljivejših naprav, ki združujejo zadnje tehnologije, zadovolji potrebe vseh vrst tekačev, od rekreativnih do profesionalnih. Vabljeni na razstavni prostor GARMIN.

itak šport d.o.o.

anta.si

Blagovna znamka ANTA je bila ustanovljena leta 1991, ANTA Sports Products Limited, vodilno podjetje za športna oblačila na Kitajskem, pa je bilo leta 2007 uvrščeno na glavni odbor HKEx. ANTA Sports se že vrsto let ukvarja predvsem z oblikovanjem, razvojem, proizvodnjo in trženjem serije športne opreme ANTA, da bi množičnemu trgu zagotovili profesionalne športne izdelke, vključno z obutvijo, oblačili in dodatki.

MS8 d.o.o. - PROSHOP

WWW.PROSHOP.SI

SPECIALIZIRANA ŠPORTNA TRGOVINA PRIZNANIH BLAGOVNIH ZNAMK KOT SO KJUS, DAINESE, TECNICA, XBIONIC,MARTINI,AGU...S STROKOVNO USPOSOBLJENIMI PRODAJALCI.

ŠPORTNO DRUŠTVO KONJIŠKI MARATON

www.konjiskimaraton.si

Zadnja septembrska nedelja je dan za tekaški dogodek s prelepo traso – skozi Dravinjsko dolino, mimo vinorodnih gričev, do turističnih Zreč, kjer se obrne in pelje nazaj do vznožja Konjiške gore skozi ciljno črto v središču starega mestnega jedra Konjic. Najdaljša trasa meri polmaratonskih 21 km, dopolnjujeta pa jo še trasa na 10 km in 5 km. Otroci se pomerijo na otroških tekih – na Konjičkovem teku za predšolske otroške in Teku šolarjev za osnovnošolce. Konjiški maraton je znan po posebni skrbi za tekmovalce, pristni domačnosti in vrhunski organizaciji. Darilna vrečka je vsako leto vredna več od same prijavnine. Dogodek spremlja še posebnost, Glasbeni maraton, na katerem v startno-ciljni ravnini ter ob trasi nastopa več kot 200 glasbenikov. Tako tekače najmanj na vsakem kilometru motivira nova glasbena točka, v cilju pa se ob podelitvi medalj odvija pravi glasbeni spektakel. Da je Konjiški maraton res poseben, dokazuje dejstvo, da mu je Atletska zveza Slovenije kot prvemu in edinemu podelila posebno priznanje za organizacijo, po tem, ko je prireditev prvič v zgodovini slovenskih tekaških prireditev dosegla vse organizacijske točke.

Trgovina Ljubljanski maraton

vw-ljubljanskimaraton.si/trgovina

V naši trgovini se lahko sprehodite ob popolnoma novih izdelkih športne znamke PEAK. Oblecite se v kolekcijo Ljubljanskega maratona 2023. Prodajo izdelkov predvidevamo v mesecu septembru v trgovinah Intersport.

Vitabalans d.o.o.

vitabalans.fi/sl

Vitabalans je ugledno finsko farmacevtsko podjetje, specializirano za razvoj, registracijo in proizvodnjo zdravil in visokokakovostnih prehranskih dopolnil. Vse faze proizvodnje, raziskav in razvoja izvajamo na našem sedežu na Finskem. Posebej ponosni smo na našo linijo prehranskih dopolnil, ki so namenjena športnikom in fizično aktivni populaciji.